top of page

Kis Hableány Tea



Mint tudjátok, mindig próbálok valami különlegességgel szolgálni nektek. Most nem a masszázsról, az ahhoz használt kellékekről, vagy az impozáns szalonunkról fogok írni, ezeket már elég jól bemutattam az előző posztokban.


A videó már igazából elárulta a beavatottaknak a mai témát, de aki még nem ismeri annak szeretném bemutatni a "clitoria ternatea"-t, magyar nevén a "Kis Hableány" teát. De mitől is annyira különleges? Ez a tea nem levélből, hanem pillangóborsó virágából készül, ezért is van ennyire szembetűnő színe. Ami igazán kivételessé teszi, hogy citromot, vagy lime-ot csöpögtetve bele megváltoztatja a színét. A videót amúgy Elie Oops Oldaláról kölcsönöztem:




A trópusi származású növény Ázsiában őshonos, a formája miatt, ahogy a neve is elárulja, a női nemi szervről kapta a nevét. Nem csak teaként értékesítik, élénk színei miatt étel és ital színezékként is használják, de a szépségiparban és a természetgyógyászatban is egyaránt közkedvelt.

A kínai és az Ayurveda gyógyászat már évszázadok óta használja rengeteg pozitív tulajdonsága miatt. Szeretném Magyarországon is ismerté tenni, amit a hazámban már évszázadok óta használunk gyógyászati, és az egészségünk megőrzése céljából. Mint tudjátok én a tudományok embere vagyok, és ezért csak a kézzelfogható bizonyítékban bízom így van ez ennél a gyönyörű kék növénynél is.


Nézzük csak mit mond a tudomány:

- Stresszoldó - Antioxidáns - Gyulladáscsökkentő

- Memória, és koncentrációs készség javító

- Jót tesz a szívnek

- Javítja a vérnyomást

és még sok minden más. Akit érdekel, refernciákkal együtt ebben az angol nyelvű cikkben többet is olvashat róla.


Ezt a páratlan teát (ami egy igazi ritkaságnak számít Magyarországon) CSAK a Lotus Thai Massage kínálja bármelyik szolgáltatás után frissítő italként.



Érdekességképpen a végére: büszkén jelentem ki, hogy a blogom cikkeihez felhasznált képek jogdíját a készítőjének mindig teljes mértékben megtérítem, ezzel is támogatva számos művész fontos munkáját. Én magától érthetőnek gondolom, hogy nem a Google kereső Top 10 találatából választom ki a jogdíjas képet, és használom saját céljaimra, jogtalanul. Ezért a témához legjobban illő képek sajnos nem mindig ingyenesek, de melegséggel tölt el, ha ezekkel a csekély díjakkal megköszönhetem más ember kemény munkáját, és az ügyfeleimnek minőségi fotókkal tudok szemet gyönyörködtető látványt biztosítani.





98 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page